XINXIN PENGYUAN METAL MATERIAL CO., LTD.

Fuafuaga atia'e ma aga'i a le pisinisi paipa u'amea a Saina

I tausaga talu ai nei, o Saina seamless uamea paipa alamanuia ua molimauina le atinae televave i le talafaasolopito.Mo le ono tausaga sosoo, o le gaosiga ma le faʻatau atu o loʻo faʻateleina, o le fausaga o oloa ua matuaʻi fetuunai, ma o le fua faatatau o le ola tutoatasi o paipa uamea ua faateleina i lea tausaga ma lea tausaga.I le 2004, o le gaosiga o paipa uamea na oʻo atu i le 21.23 miliona tone, e sili atu nai lo le 25% o le gaosiga o paipa uamea i le lalolagi.O suiga fa'atekonolosi ma tupe fa'afaigaluega ua o'o atu i se tulaga maualuga fa'asolopito fou, ma ua fa'aleleia atili meafaigaluega fa'apitoa.Ua tula'i mai le lua miliona tone e gaosi paipa u'amea, ua fa'atasi atu i vaega o fa'alapotopotoga o paipa u'amea aupito tele i le lalolagi.
E pei o le atinaʻeina o le uʻamea ma le uʻamea a Saina, e ui lava na ausia e le kamupani paipa uʻamea ni taunuʻuga mataʻina i tausaga talu ai nei, o loʻo faʻamauina mo le sili atu i le 1/4 o le gaosiga o le lalolagi, o loʻo i ai pea se va ma le tulaga maualuga faavaomalo i tulaga o tekinolosi. meafaigaluega, tulaga lelei o oloa ma le tulaga o oloa, fua o le tamaoaiga o atina'e, ma fa'ailoga tetele fa'apitoa ma le tamaoaiga.
E ala i le iloiloina o le tulaga atinae ma mamanu o alamanuia talafeagai i le alamanuia paipa uamea seamless, faapea foi ma le ausia ma faafitauli o le alamanuia paipa uamea seamless a Saina, tatou te iloa o le maketi i totonu o le atunuu o loo i ai ni tulaga lelei ma avanoa atinae, ma le avanoa maketi faava o malo e. tuputupu aʻe, faʻalagolago i le tauvaga e faʻaleleia ai sea maketi.Ina ia faʻaleleia atili le faʻatauvaʻa, e tatau ona tatou puʻeina le avanoa lelei o loʻo iai nei e vaʻaia ai le va i le va o oloa ma le tulaga maualuga faavaomalo i tulaga o ituaiga, lelei ma tau i se taimi vave lava, ma faʻaogaina meafaigaluega ma tekonolosi e oʻo atu i le lalolagi. tulaga maualuga i se taimi vave e mafai ai, ina ia mafai ona avea moni Saina o se atunuu gaosi paipa malosi i le lalolagi.
O le paipa u'amea le lelei o se tasi lea o mea taua mo le fausiaina o le tamaoaiga o le atunuu.O se oloa u'amea ituaiga tamaoaiga, lea e masani ona faʻaaogaina i le suauu, eletise eletise, alamanuia kemisi, koale, masini, alamanuia militeri, aerospace ma isi alamanuia.O atunuu uma o le lalolagi, aemaise o atunuʻu atinaʻe, faʻapipiʻi taua tele i le gaosiga ma fefaʻatauaʻiga o paipa uamea.
099e97e63ad5bdc8031e2185d3347b3I le 2004, o le gaosiga o paipa uʻamea lemu ma faʻauʻu uamea faʻafefe i Saina o le muamua lea i le lalolagi.I le 2003, ua avea paipa uʻamea lemu ma oloa auina atu i fafo a Saina.Talu mai le 2000, o loʻo faʻatupulaia le gaosiga o paipa uʻamea a Saina i se saoasaoa maualuga mo le lima tausaga sosoo.O le tuputupu aʻe o le gaosiga o paipa uʻamea ua toetoe lava a o gatasi ma le tuputupu aʻe o oloa uʻamea maeʻa i le atunuʻu, o lona uiga, o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o oloa ua maeʻa e 21.64%, lea o loʻo faʻatupulaia le paipa uʻamea i se saoasaoa maualuga o le 20.8%, ma le o lo'o tumau pea le fua faatatau o paipa/meafaitino pe a ma le 7%.
Mai le 1981 i le 2004, o le suiga atoa o le gaosiga o paipa u'amea a Saina ma le faʻaaogaina manino sa mautu ma faʻasolosolo faʻatupulaia.Aʻo leʻi oʻo i le 1999, o le faʻaaogaina na maualuga atu nai lo le gaosiga ma e iai se fesuiaiga faʻapitoa (e tusa ma le 800000 tone).A'o le'i o'o i le 2002, o le fa'atauga e foliga mai e sili atu teisi nai lo le gaosiga i totonu o le atunu'u, lea na matua mafolafola i le 2003. I le 2004, o le gaosiga na sili atu nai lo le fa'aaogaina.O loʻo faʻamoemoe o le a amata ona sili atu le gaosiga nai lo le faʻaaogaina i le 2005.


Taimi meli: Nov-17-2022